Het complete overzicht

Op deze pagina leest u de inhoud over de drie verschillende abonnementsvormen en maatwerk. U kunt ook gelijk een demoaccount aanvragen.

Supermarktgids Pocket:

Supermarktgids Pocket biedt u een compleet overzicht van alle Nederlandse supermarkten. Per jaar verandert circa 40 procent van alle cruciale bedrijfsdata binnen het supermarktkanaal. Dit varieert van ‘wie is wie’op formuleniveau, tot locatiegegevens als het vvo, aantal checkouts, afdelingen en assortimentskenmerken. Daarom krijgt de Supermarktgids Pocket vier keer per jaar een update. Hierdoor vormt deze gids het beste en meest actuele naslagwerk in de sector, geschikt voor iedereen die deze belangrijke informatie nodig heeft voor zijn bedrijf.

Tarief: €325,- per half jaar.

Voorbeeld  Bestel Nu 

Supermarktgids Online Basis:

Willen u en uw salesteam elke dag op de hoogte blijven van de laatste mutaties? Bestel dan de Supermarktgids Online Basis. Deze wordt, in tegenstelling tot de pocketversie, dagelijks up-to-date gehouden. De gids is ook mobiel beschikbaar, waardoor deze handig is voor onderweg. Als extra toevoeging biedt de basisversie de mogelijkheid gegevens te filteren en zichtbaar te maken op kaart. (geen exportmogelijkheid)

Tarief: €495,- per half jaar.

Demo  Bestel Nu 

SupermarktGidsSupermarktGids

Supermarktgids Online Plus:

Ten opzichte van de basisversie zijn alle data in de Supermarktgids Online Plus volledig toegankelijk met selectie- en exportmogelijkheden naar Excel. Dit biedt de mogelijkheid om mailings te versturen of een CRM-systeem bij te werken. U kunt zoeken op rayonniveau of afdelingen per categorie, een ideale zoekmogelijkheid voor trademarketeers, accountmanagers en analisten.

Tarief: €1.395,- per half jaar.

Demo  Bestel Nu 

SupermarktGids

Maatwerk:

Wilt u eenmalig een mailing versturen of heeft u een maatwerkvraag? Neem dan contact met ons op. Desgewenst verzorgen wij ook de opmaak van de mailing.

Aanvragen 

’t Almanakje:

Bent u geïnteresseerd in de kerngegevens van supermarkt- en inkooporganisaties? 

Meer informatie

't Almanakje